Infrarood thermometers voor snelle en nauwkeurige metingen 

Infrarood thermometers voor snelle en nauwkeurige metingen 

De Ebro infrarood thermometers zijn compacte en handige meetinstrumenten die snelle en uiterst nauwkeurige metingen mogelijk maken. Ze zijn bijzonder geschikt voor het controleren van inkomende goederen, ladingen en voor gebruik in keukens en koelcellen. Onze Ebro infrarood thermometers voldoen aan de normen van HACCP, BRC, IFS en ISO 22000, en worden geleverd inclusief een ISO-kalibratiecertificaat om de nauwkeurigheid te garanderen.

Infrarood thermometers

5 producten(en)

per pagina
sort chevron-down
A13495.JPG
A12724.JPG
A10726.JPG
€ 79,00
€ 95,59 Inclusief BTW
A10725.JPG
€ 139,00
€ 168,19 Inclusief BTW
A10728.JPG
€ 280,00
€ 338,80 Inclusief BTW

Al te bestellen vanaf €88,- 

Gullimex heeft diverse infrarood thermometers beschikbaar tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waaronder de Ebro TFI 260 infrarood thermometer die u al kunt bestellen voor €88,-.

Deze handige en praktische infrarood thermometer met laser is bijzonder geschikt voor snelle oppervlaktemetingen. Het is ideaal voor het controleren van inkomende goederen, gebruik in keukens en koelcellen. Deze infrarood thermometer van Ebro voldoet aan de normen van HACCP, BRC, IFS en ISO 22000.

Voordelen van een digitale infrarood thermometer

Voor een snelle respons is het gebruik van een infrarood thermometer een uitstekende oplossing. Het inzetten van een digitale infrarood thermometer van Gullimex biedt de volgende voordelen:

  • In de voedingssector kunnen gemakkelijk snelle controles worden uitgevoerd, zoals bij goederenontvangst en opslag. 
  • Alle infrarood thermometers voldoen aan de normen van HACCP, BRC, IFS en ISO 22000.
  • De meters worden gekalibreerd geleverd, inclusief een digitaal ISO-kalibratiecertificaat. 

Een infrarood thermometer kalibreren

Voor het waarborgen van voedselveiligheid zijn betrouwbare instrumenten essentieel, zowel voor de inspectie van inkomende goederen als voor het controleren van voedsel in vitrines en opslag. HACCP-voorschriften en hygiënecodes schrijven voor dat ondernemers hun meetinstrumenten jaarlijks dienen te kalibreren, inclusief infrarood thermometers.

Naast het kalibreren van insteekvoelers bieden we ook kalibratie voor voedselthermometers met infrarood optiek. Dit wordt uitgevoerd bij temperaturen van 0 °C, 20 °C en 60 °C. De gekalibreerde infrarood thermometers worden voorzien van een ISO-kalibratiecertificaat, waarmee u tijdens controles kunt aantonen dat u aan de voorgeschreven richtlijnen voldoet.

Meetrichtlijnen voor infraroodmetingen

De richtlijnen voor het gebruik van contactloze thermometers zijn recentelijk versoepeld. Volgens de NVWA is het nu toegestaan om snelle, contactloze temperatuurmetingen uit te voeren bij inkomende goederen met behulp van een infrarood thermometer. Dit vereenvoudigt en versnelt het verplichte registratieproces van de juiste temperatuur bij inkomende goederen.

Hoewel het gebruik van een infrarood thermometer is toegestaan voor temperatuurcontroles van inkomende goederen, is het belangrijk om te weten hoe deze metingen moeten worden uitgevoerd. We hebben de aandachtspunten en meetrichtlijnen voor infraroodmetingen op een rijtje gezet.

Houd voor een optimaal meetresultaat rekening met het volgende

  • De optimale afstand voor metingen ligt tussen de 3 en 10 cm: houd er rekening mee dat de metingen binnen de aanbevolen afstanden moeten worden uitgevoerd.
  • Zorg ervoor dat de lens van het instrument schoon is en verwijder voorzichtig condens en stof met een zachte doek.
  • Gun het instrument enige tijd om zich aan te passen wanneer het wordt verplaatst van een warme naar een koelere omgeving, en vice versa.
  • Registreer het meetresultaat nadat het op het display is weergegeven.

Onze USP's

HACCP-specialist

Gullimex is HACCP-specialist en marktleider op het gebied van voedselveiligheid. Wij helpen u graag om te voldoen aan de wet- en regelgeving!

Op rekening bestellen

U bestelt bij ons snel en gemakkelijk op rekening met een gratis account!

Unieke kalibratieservice

Bij Gullimex kunt u uw meetinstrumenten jaarlijks kalibreren. U krijgt enkele weken voor het verstrijken van de certificaatdatum een oproep. U hoeft dus niks te doen!

ISO-gecertificeerd

Onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO 9001:2015.

loader
Bezig met laden...